Menus

STARTERS

Crème de Potiron du Jardin de Laborde au Miel de l’Yonne 9 €

Terrine de Sanglier, compotée d’oignons rouges 12 €

Œufs en Meurette à l’Irancy 13 €

Cassolette d’escargots Hélix méthode traditionnelle 18 €

Mille-feuille de homard et haddock aux herbes folles 23 €

Terrine de Foie gras au Maury 25 €

Meats

Joue de porc au Pinot noir, purée de pommes de terre et céleri 15 €

Gigolette fermière de volaille, creme de trompettes de la mort 18 €

Feuilleté d’Andouillette AAAAA (Maison Colin), sauce Chablisienne 19 €

Emincé de faux filet à la plancha blonde d’aquitaine (origine France) 28 €

FISH

Fish of the Day 14 €

Pochouse of Brochet and trout in Chablis 15 €

Dos de Lieu Spicy Yellow with Sesame in Wasabi 17 €

Saint Jacques d'Erquy on a risotto with pumpkin 28 €

Cheeses and desserts

Chariot of Cheeses 9 €

Cheese White Farmer 9 €

Dessert of your choice 10 €

Coffee Gourmand 12.50 €

"MENU DU TERROIR"

Shiitake Mushroom Cream Cappuccino

Poultry Juice

Or

Endives Salad, Poached Egg, Lardons and Croutons

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Stuffed Pork Stuffer Strainer

Or

Braised Beef Braised Beef, Small Frozen Vegetables

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Chariot of Cheese

Or

Dessert of the day

26,00€

"MENU DU MOULIN"

Eggs in the Meurette at Irancy

Or

Pistachio Quail Terrine, Fresh Herbs

With Pistachio Oil

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Carp Filet, White Butter, Infusion of Garlic and Parsley

Or

Quasi de Veau à la Ficelle way Pot au Feu,

Bouillon Corsé

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Chariot of Cheese

Or

Choice of dessert

36,00€

"MENU DU CHEF"

Carpaccio of Bar Marinated with Lemon Green

Fennel Mousse, Parmesan Chips

Or

Terrine of Veal Ris with Foie Gras and Truffles

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Pavé de Cerf at the Ratafia Rouge de Bourgogne

Or

Tuna Grilled Steak

Scents of Citronnelle

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Chariot of Cheese

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Choice of dessert

Specialty of the Chef: Granité «Maison» at 4 €

49,00€

Children's menu à la carte

1 Dish + 1 Dessert at the Choice: 13 €

(Served in small quantities)

13,00€

Children's menu à la carte

(Starter, main course and dessert served in small quantities)

17,00€